dimarts, 18 de febrer del 2014

El nuvi (segons la nuvia)

En José Luis va néixer i créixer a la bonica ciutat de Salamanca, és el petit de 3 germans d'una família de pare salamantí i de mare catalana. 

Al finalitzar la carrera i com a "joven promesa" que era, va trobar una molt bona feina a Barcelona. Ho deixava tot però no començava de cero. Aquí ja tenia uns amics de feia anys, amb ells parlaven d'internet quan ningú no sabia ni que era. Un d'ells el meu cunyat David, el marit de la Rosa, que aleshores ni es coneixien, però que un cop parella van organitzar una excursió els 4.. ejem, ejem...

Ell és Mr Always Right. I ho dic admirada, no com una critica. M'encanta la seva inquietud de sempre voler saber més i de fer les coses bé. És molt manetes i no suporta les "chapuzas" i internet és el seu llibre de capçalera. 
Amant de les rutines: la compra es fa els dissabtes, les rentadores els dijous, abans d'anar a dormir s'ha de llegir... però les rutines estan per trencar-les i sempre esta disposat a organitzar una escapada o unes vacances als llocs més inversemblant del nostre planeta terra. Ha viatjat per tot arreu, i el Japó li te el cor robat: el país, la cultura, el menjar i fins tot els esports. Practica Kyudo, una art marcial japonesa que és molt més que una afició.

Es un DIY's geek i l'Arduino el seu aliat. Sempre te projectes en ment per facilitar la vida. El seu despertador se l'ha fet ell, i un rellotge que dona les hores en català. I lo més bonic que mai m'han fet per mi: una app per l'iphone per solventar la meva obsessió per colocar-me al vagó correcte en el metro. :) Aquesta és la web de la seva corporació fictícia on estan els seus projectes: Kawasemi Corp.

Es carinyós, sensible i li afecten molt les injustícies. Orgullós dels seus nebots. I català convençut. Al seu costat ser feliç és fàcil...

2 comentaris:

  1. Q bonic!!!!!!! sobretot el final...que d'aqui molt anys et segueixi sentint dir això!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tranqui, mentres em segueixi fent un massatge als peus cada nit em sentiràs dir el mateix! jejejeje.. un petonarro guapa i gràcies!

      Elimina